Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Приміські маршрути можуть змінити кінцеву зупинку у Львові

ОВА та ЛМР спільно напрацюють дорожню карту для подальшого впорядкування курсування приміських та міжміських автобусних маршрутів.

Управління транспорту та зв’язку ОВА та Управління транспорту ЛМР напрацьовують шляхи, аби впорядкувати рух приміських та міжміських (внутрішньообласних) автобусних маршрутів загального користування, які курсують поблизу вулиці Городоцька (Приміський залізничний вокзал).

Станом на сьогодні, автобусна станція №3 що на вул. Петлюри у місті Львові не функціонує належним чином. З огляду на це є потреба привести у відповідність схеми 56 маршрутів загального користування.

«Усі приміські і міжміські маршрути функціонують територією міста в межах нормативної бази. Оскільки в місті Львові є 8 автостанцій, то кожен з цих маршрутів кінцевою зупинкою має одну з автостанцій, а отже немає потреби в погоджені схеми руху таких маршрутів, оскільки кожен з них рухається до визначеної автостанції», проте для впорядкування роботи обласної та міської транспортних мереж було прийнято рішення спільно напрацювати дорожню карту для подальшого впорядкування курсування таких маршрутів»,  — каже начальник обласного управління транспорту та зв'язку Степан Рудницький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ