Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Принизивши "кіборгів" у Донецьку російські терористи принизили Українську Націю, - Снєгирьов

Принизивши "кіборгів" у Донецьку російські терористи принизили українську націю. Якою буде відповідь українських спеціальних служб на публічне приниження нації в Донецьку? Про це на Фейсбуці написав голова ГО "Права справа" Дмитро Снєгирьов.

"За словами в.о. спікера Генштабу ЗСУ Владислава Селезньова, під час боїв за донецький аеропорт 17 українських військових потрапили в полон до бойовиків з т.зв. " ДНР".

22 січня бойовики вивели на вулиці Донецька захоплених в аеропорту українських військових щоби провести їх по "коридору ганьби" . «Кіборгів» публічно звинувачують в обстрілах міста та загибелі цивільного населення .

Колону супроводжував "голова" ДНР "Олександр Захарченко. Він заявив, що полонені повинні попросити вибачення у родичів загиблих і постраждалих.

"Я цих "кіборгів" сьогодні вижену на те місце, де загинули люди, і виведу на вулиці, щоб бачили, з ким ми воюємо. Я не міг, на жаль, всіх розстріляти. Вони пішою ходою сьогодні пройдуть від аеропорту до тієї зупинки і попросять вибачення ", - заявив Захарченко.

У серпні 2004 року, під час збройного грузинсько-осетинського конфлікту, осетинські бойовики взяли в полон грузинських поліцейських.Полонених грузин провели по місту Цхінвалі, публічно принизивши , змусівши їх стати на коліна . Грузинами акт публічного приниження їхніх поліцейських, був розцінений , як акт національного приниження. Такі речі не повинні залишатися безкарним . Один з організаторів акції в Цхінвалі був підірваний у власному туалеті, ще один був підірваний у ванній кімнаті. Шістьох терористів знищили снайпери.

У 2008 році осетинські терористи публічно забили грузинського сержанта Г. Анцухелідзе за те, що він відмовився розголошувати будь-яку інформацію і вставати на коліна. Організатор цього злочину був затриманий грузинськими спецназівцями в Цхінвалі .На той час місто контролювалося російськими військами.Грузинські спеціальні служби провели блискавичну операцію " В лігві "чудовиська". Наразі,осетинський терорист відбуває покарання в грузинській в'язниці .

Грузинські спеціальні служби наочно продемонстрували той факт, що назва -спеціальні, відповідає самій суті цієї служби.

Станом на сьогодні ми маємо те, що маємо.Президент Порошенко звільнив начальника Центру спеціальних операцій боротьби з тероризмом Геннадія Кузнєцова.

Відповідний указ від 23 січня оприлюднено на сайті глави держави.

"Звільнити Кузнєцова Геннадія Івановича з посади начальника Центру спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів Служби безпеки України", - сказано в документі.

Причини звільнення не зазначаються.

Якою буде відповідь українських спеціальних служб на публічне приниження нації в Донецьку?Відповідь на це питання дасть можливість говорити про існування у нас спеціальної служби,яка була б здатна відповідати на зовнішні виклики", - написав Дмитро Снєгирьов.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ