Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Пристайко взяв участь у заходах в рамках зустрічі лідерів НАТО в Лондоні

3-4 грудня 2019 року Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко здійснив робочий візит до Лондона з метою участі у заходах у рамках ювілейної зустрічі глав держав та урядів держав-членів Північноатлантичного Альянсу. Про це повідомили у прес-службі МЗС України.
Вадим Пристайко взяв участь у заходах в рамках зустрічі лідерів НАТО в Лондоні

У ході візиту Вадим Пристайко взяв участь у зустрічі міністрів закордонних справ країн-членів НАТО та виступив на конференції ʺNATO Engages: Innovating the Alliаnceʺ.

Під час дискусії на Конференції разом з міністрами оборони Естонії Ю.Люіком, Литви Р.Кароблісом, Румунії Н.Чукою та Міністром закордонних справ Грузії Д.Залкаліані, присвяченій безпеці на кордонах НАТО у балтійському і чорноморському регіонах, Вадим Пристайко заявив: ʺНавіть, не будучи членом Альянсу, Україна захищає східний фланг НАТО. Ми не за чутками знаємо, що таке справжні загрози на передовій – в Україні загинуло 14 тисяч осіб через рішення Росії воєнним шляхом нав'язати свою політичну систему нашим людямʺ.

Відбулися також зустрічі Вадима Пристайка з Головою групи дружби з Україною у британському Парламенті Джоном Віттінгдейлом та керівництвом Королівського інституту міжнародних справ ʺЧетем Хаузʺ.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Пристайко розповів НАТО, як поєднати боротьбу з Путіним і з тероризмом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ