Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прив’язав собаку до буксировочного гака і волочив за автомобілем

На Хмельниччині поліція розслідує обставини жорстокого поводження з собакою, яку власник прив’язав до авто і волочив дорогою. Про це Гал-іінфо повідомили сьогодні, 19 листопада, у прес-службі Національної поліції у Хмельницькій області.

На Хмельниччині слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 статті 299 Кримінального кодексу України «Жорстоке поводження з тваринами» за фактом знущання над собакою — чоловік прив’язав тварину до буксировочного гака і волочив за автомобілем.

Про факт знущання над твариною до Красилівського відділу поліції повідомили свідки події, які рухалися цією ж дорогою неподалік села Кузьмин. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала правопорушення.

Постраждалу собаку доставили до ветеринарного закладу, де їй надали медичну допомогу. Медики передали тварину волонтерам.

Наразі слідчі з’ясовують мотиви, які спонукали чоловіка до такого жорстокого вчинку, опитують очевидців та свідків події.

Частина 3 статті 299 Кримінального кодексу України за поводження з тваринами з особливою жорстокістю передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ