Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Підбірцях безкоштовно вакцинуватимуть домашніх тварин від сказу

Вакцинація котів та собак від сказу відбудеться у Підбірцях у вівторок, 22 жовтня. Процедура є безкоштовною. Охочих щепити тварин запрошують зареєструватись. Про це повідомляє ЛМР.
Фото: ЛМР

Львівська міська рада з Головним управлінням Держпродспоживслужби у Львівській області продовжують безкоштовну вакцинацію домашніх улюбленців від сказу на території Львівської міської територіальної громади.

«Сказ – одне з найнебезпечніших інфекційних захворювань всіх теплокровних тварин і людини, що характеризується ураженням центральної нервової системи та закінчується летально. Єдиним дієвим лікуванням цього захворювання є профілактика – щорічна вакцинація домашніх улюбленців проти сказу», – наголошують ветеринарні спеціалісти.

Мешканців запрошують приводити своїх домашніх улюбленців на безкоштовну вакцинацію. Вона відбудеться у с. Підбірці на вул. Яхимовича, 149 (біля народного дому), 22 жовтня з 15:00 до 17:00 год, у спеціально обладнаних пересувних медичних пунктах з дотриманням вимог техніки безпеки.

Вакцинацію проводитимуть вакциною «Rabistar rеd».

Охочим провакцинувати тварину рекомендують заповнити заявку за посиланням.  

Для проведення вакцинації прохання мати при собі документи для підтвердження особи (паспорт, онлайн додаток "Дія", водійські права тощо).

Якщо ви не можете транспортувати тварину до тимчасового ветеринарного пункту, звертайтесь в Офіс Львівської громади у с. Лисиничі, с. Підбірці.

Нагадаємо, цього тижня у Лисиничах провели акцію з вакцинації домашніх тварин від сказу. За дві години ветеринарні спеціалісти провакцинували 12 собак та 17 котів. Тепер такі акції проведуть і в інших приєднаних населених пунктах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ