Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Призначено керівників ДПС та Держаудитслужби

Як повідомили у Департамент комунікацій Секретаріату Кабінету Міністрів України, Кабмін зробив низку кадрових призначень.

Кабінет Міністрів України на своєму черговому засіданні, 29 квітня, призначив Олексія Любченка Головою Державної податкової служби України та Геннадія Пліса Головою Державної аудиторської служби України.

Крім того, Уряд підтримав кандидатуру Євгена Олейнікова на посаду заступника Голови Державної податкової служби України.

Відповідні кандидатури були запропоновані Міністерством фінансів України. З ними будуть укладені контракти на проходження державної служби.

Зазначимо, що згідно з постановою КМУ №290 від 22 квітня 2020 року «Про деякі питання призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» затверджується порядок призначення на посади державної служби на період дії карантину.

Відповідно до цього, на період дії карантину та протягом 30 днів з дня його відміни, діє певний механізм добору на вакантні посади державної служби.

Зокрема, Міністерства та інші центральні органи виконавчої влади мають забезпечити у двомісячний строк після відміни карантину оголошення конкурсів на посади державної служби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ