Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Призов у Держприкордонслужбі планують відновити у березні 2016 року

Навесні наступного року буде відновлено призов військовослужбовців до Державної прикордонної служби України. Про це у ексклюзивному коментарі УНН повідомив речник Державної прикордонної служби Олег Слободян.

"З березня 2016-го року ми плануємо відновити призов на строкову службу до державної прикордонної служби. Це пов’язано з тим, що значна кількість військовослужбовців буде демобілізовано. Тому ми не можемо допустити зниження рівня і якості виконання тих завдань, які стоять перед нами на даний момент", - повідомив О.Слободян.

За його словами, питання строків початку демобілізації призначає Президент України.

Як повідомляв УНН, 6 грудня начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко заявив, що четверта хвиля демобілізації відбудеться навесні 2016 року. За словами В.Муженка, передумов до чергової, сьомої, хвилі мобілізації поки що немає.

Нагадаємо, в Україні вже минуло шість хвиль мобілізації. За даними міністерства оборони, чисельність української армії протягом року збільшилася майже вдвічі — до 280 тис. осіб. На лінії розмежування в Донбасі знаходяться 70 тис. українських військових.

Наразі в українській армії продовжують нести службу солдати, призвані у четвертій, п’ятій та шостій хвилях мобілізації.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ