Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Псевдоіталійку та афганця затримали в аеропортах Києва і Одеси

Учора прикордонники Одеського загону виявили іноземця, який у незаконний спосіб продовжив термін дії свого паспортного документа. Про це проінформували у прес-службі ДПСУ.
Фото: ДПСУ

Громадянин Афганістану прибув в Україну авіарейсом ʺДубай-Одесаʺ та на контроль надав проїзний документ біженця. Під час ретельної перевірки документу експерти з паспортної роботи виявили сім підроблених відміток Державної міграційної служби України. Чоловікові потрапити в Україну обманним шляхом не вдалося, адже крім відмови у пропуску іноземець отримав ще й заборону в’їзду в Україну на три роки. Паспортний документ правоохоронці вилучили.

В аеропорту ʺБориспільʺ жінці теж не вдалося обдурити прикордонників. Під час перевірки пасажирів, що прямували на рейс до Німеччини транзитом через Україну, одна з пасажирок пред’явила для контролю закордонний паспорт на ім’я громадянки Італії. Але прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту ʺКиївʺ помітили, що документ підроблений. Підробкою намагалася скористатися громадянка Ірану. Зі слів жінки фальшивку із заміненою інформаційною сторінкою вона придбала за вісім тисяч євро в Туреччині. Наразі псевдоіталійка чекає зворотного рейсу.

А прикордонники Харківського загону в пункті пропуску ʺГоптівкаʺ затримали українця, що був у розшуку. Під час контролю на паспортний документ громадянина України спрацювала одна з баз даних доручень компетентних правоохоронних органів. Прикордонники одразу затримали чоловіка 1988 року народження, який повертався з РФ та з’ясували, що його з літа цього року розшукують в Україні правоохоронні органи за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ст. 185 ККУ ʺКрадіжкаʺ. Молодик, ймовірно, вважаючи, що за цей час про його ʺподвигиʺ правоохоронці забули, вирішив повернутися додому. Затриманого охоронці кордону передали компетентним правоохоронним органам.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, прикордонники затримали іноземця, якого розшукував Інтерпол.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ