Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Здоров'я

Психоневрологічні диспансери мусять пройти процес перетворення у некомерційні підприємства, - Собко

В межах засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту сьогодні окрім іншого розглянули питання перетворення комунальних закладів охорони здоров’я у некомерційні підприємтсва, зокрема Львівського обласного клінічного психоневрологічного диспансера та дитячого психоневрологічного диспансера. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

На думку заступника голови Львівської облдержадміністрації Івана Собка це питання мають вирішити обласні обранці.

«Позиція облдержадміністрації у тому, щоб винести на розгляд сесії пропозицію щодо перетворення цих двох закладів у некомерційні комунальні підприємства. Просимо керівництво обласної ради та профільну комісію посприяти винесенню цього питання на сесію. Якщо цього зараз не зробити, диспансери не зможуть повноцінно співпрацювати з Національною службою здоровя України», - акецентував заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Собко.

Під час засідання комісія також одноголосно підтримала лист голови Львівської облдержадміністрації Маркіяна Мальського щодо відновлення роботи кабінету для огляду на стан сп’яніння водіїв. Його планують відкрити на базі Львівського обласного державного клінічного наркологічного диспансера.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ