Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

“ПСЖ” і “Манчестер Сіті” можуть виключити з Ліги чемпіонів

“ПСЖ” і “Манчестер Сіті” можуть виключити з Ліги чемпіонів. Топ-клуби Європи порушували правила фінансового fair play під заступництвом глав ФІФА і УЄФА. Про це пише видання "Футбол аналітик".

Президент Ла Ліги Хав’єр Тебас вважає, що “ПСЖ” і “Манчестер Сіті” мають бути виключені з Ліги чемпіонів на рік за порушення правил фінансового fair play. Раніше Football Leaks опублікував інформацію, згідно з якою “ПСЖ” і “Манчестер Сіті” уникли санкцій за порушення правил організації за допомогою президента ФІФА Джанні Інфантіно і екс-глави УЄФА Мішеля Платіні.

“Дуже важливо, щоб у цій ситуації УЄФА вжив реальних заходів. Необхідно покарати “ПСЖ” і “Манчестер Сіті”. Змушуючи їх посидіти рік без участі в Лізі чемпіонів, ми покажемо іншим клубам, що всіх правил міжнародних футбольних організацій потрібно строго дотримуватися. Якщо УЄФА дійсно дорожить своєю репутацією і готова діяти за правилами організації, то вона зобов’язана застосувати санкції щодо цих команд”, –наводить слова Тебаса Goal.com.

Раніше розібратися з “ПСЖ” і “МанСіті” зажадав від УЄФА відомий німецький тренер Юрген Клопп. Клопп упевнений, що фінансового фейр-плею мають дотримуватися всі без винятку.

Футбол аналітик

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ