Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Продано один з найстаріших сайтів про книжки The Millions

Одне з найавторитетніших видань про книжкову справу Publishers Weekly придбало сайт The Millions, який працює з 2003-го року й розповідає про новинки літературного ринку.

Про це повідомляється на сайті Читомо з посиланням на The Millions.

Найближчим часом сайт The Millions продовжить своє існування за старою адресою, а також, як і раніше, розповідатиме про нові книжки. Адам Борец, який довгий час був помічником головного редактора сайту та редактором Publishers Weekly, тепер стане повноцінним редактором The Millions.

Також повідомляється, що випускова редакторка сайту Лідія Еіслінг і надалі братиме участь в житті The Millions, але вже як автор.

Засновник сайту Макс Магі та команда авторів і редакторів The Millions очікують, що склад співробітників не зазнає кардинальних змін, але сам Магі більше не братиме участі в роботі ресурсу.

"З часом The Millions виріс у яскравий та необхідний проект, і в останні роки я багато думав про те, як він буде існувати без моєї участі. Разом з Publishers Weekly, The Millions отримає партнера, який повністю поділяє нашу місію. Ми вважаємо, що це чудовий результат для сайту, його авторів та читачів", – зазначає Макс Магі.

Publishers Weekly – один із найавторитетніших американських ресурсів про книговидавничу справу та літературу. Паперова версія почала виходити  1872 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ