Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

“Пума” нищить окупантів системно і цілодобово!

Старший сержант Віталій із позивним “Пума”, якому серед інших військовослужбовців 68 Окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша Оперативного командування “Захід” цими днями Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Олександр Сирський на передовій лінії фронту вручив нагороду “Золотий хрест”, у складі одного з підрозділів з’єднання перебуває з моменту його створення у липні 2023 року. І з тих пір уродженець Сарненського району Рівненщини разом із побратимами знищив чимало російських окупантів, проявив особисту мужність та героїзм!

Фото Служби зв’язків з громадськістю 68 ОЄБр імені Олекси Довбуша та особистого архіву старшого сержанта “Пуми”.

Віталій як головний сержант – командир першого відділення танкового взводу воював із загарбниками на Харківському напрямку, де неодноразово брав участь у штурмових діях. Старший сержант -  командир танку, який безпосередньо виїздив на нічні завдання та завдання під час складних погодних умов, виконуючи бойову роботу через тепловізійну систему приладу “Сосна У. 

Після переміщення на Авдіївський напрямок разом із екіпажом “Пума”  на визначених ділянках російсько-українського фронту виконував роботу в обороні при прикритті нашої піхоти. Його танк знищував окупантів, виїжджаючи на пряму наводку, а також успішно відпрацьовував по ворожих цілях із закритих позицій. 

Про інтенсивність участі в бойових діях старшого сержанта з Сарненщини свідчить красномовний факт: здійснював протягом двох місяців по 3-4 бойові виїзди на добу! Двічі з закритих позицій він знищував переправи через річку, які окупанти активно використовували для масованих атак на наші піхотні підрозділи. 

За будь-яких погодних умов і в будь-яку пору доби “Пума” працював по скупченнях ворожої техніки та піхоти загарбників, зупиняючи ворожі штурми ще до їхнього початку. Чимало з окупантів після потужних вибухів українських снарядів втратили боєздатність і припинили існування…

Фото Служби зв’язків з громадськістю 68 ОЄБр імені Олекси Довбуша та особистого архіву старшого сержанта “Пуми”.

На початку червня цього року старший сержант отримав поранення. А після повернення з лікування та реабілітації зайняв місце головного сержанта підрозділу і командира першого відділення. “Пума”  і зараз продовжує активно виконувати бойові завдання, знищуючи ворога фактично в цілодобовому режимі!

За ці та інші прояви військової доблесті та відваги, вірність Військовій присязі Віталій серед інших побратимів отримав із рук Головнокомандувача  Збройними Силами України генерала Олександра Сирського нагороду “Золотий хрест”.

А хто прагне поповнити лави славетної єгерської бригади, має можливість Отримати додаткову інформацію бажаючі поповнити лави славетної єгерської бригади можуть за тел. 099-387-87-18 або 093-055-25-98.

Відділ зв’язків з громадськістю Оперативного командування “Захід”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ