Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пустомити отримали інвестиційний паспорт

Пустомитівська територіальна громада напрацювала інвестиційний паспорт. Цей маркетинговий інструмент Пустомитам допомогли розробити партнери Асоціації місцевих рад «Ради Львівщини» – агенція економічного розвитку «PPV Knowledge Networks».
фото - пресслужба ЛОР

Про це інформує пресслужба ЛОР.

Як наголосив виконавчий директор Асоціації місцевих рад «Ради Львівщини» Андрій Якимів, інвестиційний паспорт допоможе Пустомитам якісно розвиватися і реалізовувати свої плани.

«Важливо, щоб напрацьовані інвестиційні паспорти громад були не формальними документами, а аналітичними, дослідницькими. Щоб на їх основі можна було підготувати ґрунтовну інформацію для інвестиційних профілів і бізнес-кейси, розробити інвестиційні картки проєктів тощо. Інвестиційні паспорти мають бути дороговказом для промоції громад і співпраці з майбутніми інвесторами», - зауважив Андрій Якимів.

Директор економічної агенції «PPV Knowledge Networks» Володимир Воробей підкреслив, що Пустомити – перспективна громада, бо розташована між Дрогобичем і Львовом.

«Там вже базується і ще розвиватиметься достатня кількість виробничих підприємств та інших, що працюють і на Львів, і на цілу Україну. Тим паче, що для львів'ян, які спраглі до нових місць, саме у Пустомитах можна знайти багато чого цікавого», - сказав Володимир Воробей.

Нагадаємо, що Асоціація місцевих рад «Ради Львівщини» співфінансуванням та експертним супроводом допомагає шістьом громадам розробляти інвестиційні паспорти.

Довідково:

Інвестиційний паспорт – комплексний інформаційний документ, розрахований на потенційних інвесторів, є ключовим маркетинговим інструментом громади.

Завдання документа – сформувати позитивний імідж території для потенційних інвесторів і максимально ефективно проінформувати зовнішнє бізнес-середовище про інвестиційні можливості території.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ