Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Путін не привітав Порошенка і Ердогана з Новим роком

Президент Росії Володимир Путін не привітав з Новим роком президента України Петра Порошенка і президента Туреччини Раджепа Таїпа Ердогана.

Як повідомляє прес-служба Кремля, серед лідерів іноземних держав і голів урядів, кого Путін привітав з Різдвом і прийдешнім Новим роком, немає також президента Чехії Мілоша Земана, президента Сирії Башара Асада, лідера Польщі та інших країн. 

При цьому Путін направив вітання президенту США Бараку Обамі, Франції – Франсуа Олланду, канцлеру Німеччини Ангелі Меркель, прем’єру Британії Девіду Кемерону і британській королеві Єлизаветі ІІ.

Також президент Росії направив привітання низці колишніх лідерів країн, але колишніх президентів України у цьому списку немає.

При цьому Путін привітав «президентів» сепаратистських регіонів Грузії–самопроголошених республік  Південна Осетія і Абхазія. 

Минулого року президент Росії такожне надсилав новорічних привітань Порошенку.

Відносини між Росією і Туреччиною різко загострилися після того, як 24 листопада турецькі військові збили у районі сирійсько-турецького кордону російський бомбардувальник Су-24. 

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ