Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Питання сертифікації львівських автостанцій знаходиться в суді

Питання правомірності анулювання сертифікації приміських автостанцій знаходиться на розгляді в суді. Про це заявив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Автостанції Пустомитівського, Городоцького та Самбірського напрямків належать приватним юридичним особам. Виходячи із своїх повноважень, у межах чинного законодавства, міська рада неодноразово звертала увагу власникам автостанцій на необхідність виконання вимог чинного законодавства щодо забезпечення відповідних умов експлуатації вказаних автостанцій. Станом на сьогодні питання правомірності анулювання сертифікації зазначених автостанцій знаходиться на розгляді в суді», - заявив Бабак.

Він також повідомив, що у Львівській міській раді знаходиться на опрацюванні питання можливості будівництва додаткових автостанцій, зокрема, за рахунок інвестиційних коштів.

Нагадаємо, що «Укртрансбезпека» анулювала свідоцтва про атестацію для АС №3, що на вулиці С. Петлюри і АС «Західна», що на вулиці Городоцькій, Про це ЗМІ стало відомо 21 листопада від одного з перевізників, ТзОВ “Фіакр-Львів”. 

Крім того, як повідомили у ЗМІ, ще одна Львівська автостанція, №5 на вул. Зеленій, не має свідоцтва про атестацію з квітня 2017 року.

Водночас Львівська обласна державна адміністрація скерувала лист до міської влади Львова з вимогою впорядкувати пасажирські перевезення обласних маршрутів у місті.

В ОДА вимагають, щоб у зв'язку із анулюванням сертифікації кінцевих автостоянок приміського і міжміського транспорту, Львівська міська рада вжила відповідних заходів, аби забезпечити комфортний доїзд пасажирів. Йдеться по визначення кінцевих зупинок Пустомитівського, Городоцького та Самбірського напрямків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ