Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Рада розгляне законопроект про трансплантацію

Верховна Рада у середу, 16 травня, планує ухвалити законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо охорони здоров'я та трансплантації органів та інших анатомічних матеріалів людині". Про це йдеться у порядку денному Ради, опублікованому на сайті парламенту.

На початку пленарного засідання парламент має намір розглянути проект постанови №6129 "Про проведення парламентських слухань на тему: "Реалізація в Україні міжнародних документів щодо запобігання антропогенним змінам клімату".

Після цього передбачено розгляд питань ратифікації. У цьому блоці Рада планує ухвалити два урядових законопроекти "Про ратифікацію Генеральної Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про співробітництво у сфері оборони" (№0145) і "Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Румунії стосовно співробітництва у сфері військових перевезень" (№0153).

Далі парламентарії можуть ухвалити у першому читанні проект закону №8116 "Про внесення змін до деяких законів України щодо підстав проведення експертизи".

Друге читання у середу має пройти нова редакція законопроекту №2386а-1 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо охорони здоров'я та трансплантації органів та інших анатомічних матеріалів людині".

Також депутати планують розглянути проект постанови №6586 "Про затвердження голови та складу Національної комісії з радіаційного захисту населення України".

Окрім того, у першому читанні заплановано розгляд законопроекту №5054 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення доступу захисника до особи, яка має право на захист" і проекту №2545 "Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо звільнення від кримінальної відповідальності судді".

Решту дня, з 16.00, депутати працюватимуть у комітетах, фракціях і групах.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ