Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Рада сьогодні візьметься за Держбюджет на 2021 рік

Верховна Рада України планує розглянути законопроект про Державний бюджет України на 2021 рік, а також супутній законопроект про внесення змін до Бюджетного кодексу України.

Так, спершу у порядку денному стоїть законопроект про внесення змін до Бюджетного кодексу, а потім законопроект №4000 про Державний бюджет України на 2021 рік. Про це повідомляє УНН із посиланням на сьогоднішній порядок денний.

Окрім того, передбачається розгляд законопроектів щодо надання допомоги по частковому безробіттю на період карантину, про соцзахист населення в період карантину та щодо відстрочки від призову деяких категорій громадян. Також у першому читанні – законопроекти про засади державної антикорупційної політики на 2020-2024 роки, щодо парламентського контролю.

Парламент планує розглянути й низку ратифікацій, зокрема, про внесення змін до угоди між Україною та Білоруссю про міжнародне автомобільне сполучення.

Додамо, що у порядку денному відсутній законопроект Президента Зеленського про перезавантаження КСУ та голови ВРУ Разумкова про е-декларування. Наразі невідомо, коли ВРУ планує розглянути ці документи.

Нагадаємо, раніше у фракції “Слуга народу” заявляли, що цього року збережеться традиція ухвалювати державний бюджет "під ялинку".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ