Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ралі Дакар стартує за кілька днів. Українська команда вже на місці

Команда Київського Міського АвтоМотоКлубу (КМАМК) у складі пілота Сергія Малика, штурмана Любомира Шумакова та механіка Сергія Мартовенко вже дісталася Саудівської Аравії, де за кілька днів стартує найграндіозніша подія в автомобільному світі – ралі Дакар (Dakar).

Український екіпаж вже перевірив свою спортивну вантажівку Renault Kerax D-50 4x4 (об'єм двигуна - 12,8 л., потужність - близько 700 к.с.) та вирушив на місце старту під бортовим номером – 913.

Нагадаємо, що ралі Дакар проходить з 1 по 14 січня 2022 року у Саудівській Аравії. Старт змагання відбуватиметься з міста Хаїлі, а фініш у Джидді. Цього року загальна дистанція, якою проїде українська Команда КМАМК, становитиме понад 8000 км, а спецділянок близько 4300 км.

Додамо, що після участі у Дакарі, Команда КМАМК прямує до Монако, на наступні змагання, де з 31 січня по 2 лютого 2022 року відбудеться міжнародне історичне ралі - Rallye Monte-Carlo Classique. Їхатимуть наші учасники на автомобілі українського виробництва ЗАЗ – 965. Бортовий номер екіпажу на ралі Монте-Карло – 406.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ