Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Рапіристи Львова стали чемпіонами України U-23 у командній першості

З 21 до 23 травня Київ приймав чемпіонат України з фехтування на рапірах серед молоді U-23 (жінки.чоловіки). Вчора, 23 травня, перша команда Львова здобула золоті медалі в командній першості. Про це повідомили 24 травня Гал-інфо у пресслужбі Відділення НОК України у Львівській області.
Фото Відділення НОК України у Львівській області

Львів'яни Михайло Боднар, Максим Гаравський, Даніїл Гойда та Ігор Юрін на шляху до фіналу легко (45:11, 45:31, 45:28) пройшли три команди Миколаєва, а у матчі за "золото" перемогли першу команду Києва - 45:35. Відзначимо найбільший внесок у командну перемогу Максима Гаравського, який за підсумком трьох своїх боїв переміг суперників з рахунком 21:12. Зокрема, після перемоги над Олегом Кокоровцем (8:1) в третьому бою він вивів команду Львова вперед, а у передостанньому бою проти Богдана Лісового (теж 8:1) фактично вирішив долю командної зустрічі (До його бою з Лісовим рахунок в матчі був лише 32:31 на користь львів'ян).

Додамо, що участь у командних змаганнях взяли ще дві команди Львова. Друга команда стала восьмою, а третя - останньою, шістнадцятою.

Цікаво, що учасники фінального матчу Гойда, Гаравський та Юрін в особистій першості посіли, відповідно, 8-е, 10-е і 12-е місця. В той час, як їхні суперники Пнівчук, Лісовий і Кокоровець - 3-є, 5-е і 14-е.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ