Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Регіоналам на посаді міністра МЗС імпонує Грищенко і Чалий – Тарас Чорновіл

„Ми підтримаємо запропоновану Президентом кандидатуру на посаду нового міністра закордонних справ, якщо вона не буде анекдотичною”, – про це в коментарі „Гал-info” повідомив народний депутат, член Партії регіонів Тарас Чорновіл.
 „Партії регіонів найбільше імпонує кандидатура Костянтина Грищенка на посаду міністра закордонних справ. Він має дуже хорошу славу за кордоном і, зокрема, в США. Однак Президент навряд чи внесе його кандидатуру”, – зазначив нардеп.
„Також ми розглядали кандидатуру Олександра Чалого. Він не є компромісною кандидатурою, як про це говорять, просто ми вважаємо його фахівцем і освіченою людиною. Якщо його кандидатуру внесе Президент, то ми його підтримаємо”, – додав член Партії регіонів.
За словами Тараса Чорновола, „для Партії регіонів сумнівною виглядає кандидатура Арсенія Яценюка. Водночас кандидатуру Петра Порошенка вони розглядають як черговий анекдот”.
Нагадаємо, що 30 січня міністр закордонних справ Борис Тарасюк подав у відставку. Водночас, як заміну собі, Борис Тарасюк запропонував Президенту вибрати поміж Олександром Чалим, Костянтином Грищенком та Володимиром Огризком.
Натомість у колах, наближених до Президента, серед потенційних претендентів на посаду міністра закордонних справ називають також прізвища заступників голови секретаріату Президента Олександра Чалого і Арсенія Яценюка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ