Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Регіони справді домовилися з БЮТ?

«Мені не відомо, як голосуватиме фракція Блоку Юлії Тимошенко за подолання президентського вето на Закон «Про Кабінет Міністрів України», – повідомила «Гал-info» народний депутат України Ганна Стеців-Герман.
За її словами, голосування за цей закон свідчить про розуміння його важливості для України. «Мова не може йти про політичні домовленості, а про спільне розуміння процесів, які відбуваються в державі. Якщо політики, наприклад БЮТ, можуть у сьогоднішніх обставинах відійти від певних політичних принципів, піднятись над можливими майбутніми непорозуміннями і проголосувати за потрібний закон, то вважаю, що за усю історію української політики це є найзначнішим досягненням українських політиків. Наша фракція надіється на спільне розуміння необхідності подолання вето від усіх парламентських політичних партій», – сказала Ганна Стеців-Герман.
Також за словами народного депутата, «Партія регіонів планує сьогодні, окрім подолання вето на Закон «Про Кабінет Міністрів України», прийняти і Закон «Про опозицію».
Як уже писала агенція «Гал-info», деякі парламентські джерела стверджують про існування домовленості між БЮТ та антикризовою коаліцією, згідно з якою Блок Юлії Тимошенко допомогає антикризовиками подолати президентське вето на закон про Кабмін, натомість коаліція підтримує БЮТівський варіант закону про опозицію та запровадження імперативного мандата, що опосередковано підтвердила Ганна Стеців-Герман.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ