Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Реєструвати на ЗНО почнуть 3 січня

Реєстрація вступників для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні розпочнеться 3 січня та триватиме впродовж двох місяців до 5 березня включно. Про це йдеться у затвердженому календарному план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2014 році, повідомила "Освіта".

Кожен учасник зовнішнього незалежного оцінювання отримає право на складання від 1 до 4 тестів з 11 навчальних предметів.

Результати ЗНО будуть зараховані як вступні випробування до вищих навчальних закладів для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста та бакалавра (спеціаліста, магістра медичного та ветеринарного спрямувань).

Для реєстрації на ЗНО буде необхідно надіслати комплект реєстраційних документів на поштову адресу регіонального центру оцінювання якості освіти, що обслуговує регіон проживання абітурієнта.

При проходженні ЗНО учасники тестування будуть розподілені між пунктами тестування відповідно до місць проживання, указаних при реєстрації.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання абітурієнтів у 2014 році розпочнеться 3 червня та триватиме до 27 червня.

До 30 листопада триває реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання, в якому можуть взяти участь ті абітурієнти, які хочуть відчути атмосферу проведення ЗНО.

Участь у пробному тестуванні є платною, вартість одного пробного тестування складає 89 грн.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ