Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Реконструкцію спорткомплексу "Ювілейний" у Миколаєві можуть розпочати ще цьогоріч

Депутати Миколаївської громади проголосували за виділення коштів на розробку проєктно-кошторисної документації на реконструкцію спортивно-оздоровчого комплексу ʺЮвілейнийʺ. Про це повідомили 16 квітня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Львівська ОДА

Наявність ПКД дозволить громаді претендувати на співфінансування об‘єкту  з обласних та державних програм. Зокрема, за кошти Державного фонду регіонального розвитку та субвенції з державного бюджету на розвиток спортивної інфраструктури.

ʺМиколаївська громада – одна з найбільших в області. Тут мешкає понад 34 тисячі людей. За останні роки у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини ми спорудили тут 7 штучних майданчиків. ФК ʺМиколаївʺ бере активну участь у футбольному житті Львівщини. Нещодавно команда вперше завоювала Кубок Юста, у 2020 р. миколаївські футболісти вибороли Кубок Львівщини та стали віце-чемпіонами Прем‘єр-Ліги області.   Наявність активного спортивного життя у громаді зумовлює необхідність появи сучасного спортивного комплексуʺ, – розповідає керівник Управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Учора Роман Хім’як відвідав Миколаївську громаду та поспілкувався щодо реконструкції комплексу з Андрієм Щебелем, очільником міської ради, і представниками депутатського корпусу Миколаївської міської ради

ʺПоруч з Миколаєвом розташовані ряд менших громад, які поки теж не мають масштабних спортивних об‘єктів. Тому реконструйований  комплекс ʺЮвілейнийʺ стане центром спортивного життя одразу кількох громад, що цілком відповідає задекларованому нами на обласному рівні принципу підтримки за субрегіональним правиломʺ, – зазначає керівник Управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Нагадаємо, цьогоріч на Львівщині у межах обласної Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту буде споруджено 13 спортивних майданчиків та реконструйовано 3 стадіони. Також передбачено капітальний ремонт та реконструкцію ще 3-х спортивних об‘єктів області коштом Державного фонду регіонального розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ