Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Пустомитах завершили реконструкцію сучасного спортивного комплексу

У Пустомитах наприкінці минулого тижня відкрили сучасний спортивний комплекс просто неба. Його спорудили у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту Львівщини, яку реалізовує управління молоді та спорту Львівської ОДА, та коштом державного та місцевого бюджетів.
фото - пресслужба ЛОДА

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Комплекс розташований поблизу місцевої школи №2. У ній навчається понад 750 учнів. Тут вони можуть грати у футбол, баскетбол, волейбол та змагатись у легкій атлетиці.

«Спортивний комплекс належної якості є не просто доповненням, а необхідністю при забезпеченні якісного навчального процесу. Школа – це місце, де діти проводять більшість часу у віці з 6 до 17 років. Якщо любов до спорту не зародиться тут, дуже малоймовірно, що вона виникне у дорослому житті, тому дуже важливо, аби такі спортивні комплекси були у кожній громаді», - зауважує керівник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.

Нагадаємо, цьогоріч на Львівщині у межах обласної Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту буде споруджено 13 спортивних майданчиків та реконструйовано 3 стадіони.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ