Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ремонт дороги Мшанець – Стрілки коштуватиме приблизно 270-300 млн грн

Як повідомили 28 травня у прес-службі ЛОДА, станом на сьогодні триває виготовлення проєктно -кошторисної документації на ремонт ділянки протяжністю майже 13 кілометрів автомобільної дороги місцевого значення Мшанець –Стрілки.
Фото: Гал-інфо

Про це повідомив директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОДА Орест Шуліковський.

“На сьогодні ми розробляємо проєктно-кошторисну документацію для капітального ремонту ділянки цієї дороги. Договір на виготовлення ПКД був укладений у грудні минулого року. Кошти на оплату проєктно-кошторисної документації у 2020 році ми передбачили в статті витрат Державного дорожнього фонду, тобто фінансове забезпечення є в повній мірі. На сьогодні по проєктних роботах проведені геологічні, геодезичні дослідження. Проєкт є на погодженні в поліції в частині організації дорожнього руху”, - наголосив Орест Шуліковський.

За його словами, орієнтовна вартість цієї ділянки дороги за проєктом становитиме близько 270-300 млн гривень.

“Як тільки отримаємо проєктно-кошторисну документацію, то далі будемо шукати фінансовий ресурс для того, щоб зреалізувати цей проєкт. Окрім того, розглядатимемо можливість винайдення додаткового фінансування для ліквідації проблемних ділянок на цій дорозі”, - додав Орест Шуліковський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ