Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ремонт площі Двірцевої розпочнеться у 2018 році, - Садовий

Розпочати ремонт площі Двірцевої у Львові планують вже цього року. Про це сьогодні, 3 вересня, повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
1/1

«Цьогоріч ми плануємо розпочати роботи перед нашим головним Залізничним вокзалом. Зараз триває етап оголошення нового тендеру. Десь в середині місяці має бути фіналізована подача документів. Та все ж є певні речі, які залежать від погоди, хоча останні роки зима не ставала на заваді», - розповів Андрій Садовий.

Нагадаємо, що за словами головного архітектора міста Лева Юліана Чаплінського, основна ціль проекту реконструкції площі Двірцевої – впорядкування руху громадського і приватного транспорту.  Крім того, на площі планують збільшити кількість озелення, модернізувати фонтан та облаштувати підземний паркінг.

"Паркінгу, який є на території залізниці орієнтовно на 200 машин, буде не вистачати, тому передбачено, що, як інвестиційний проект, ми можемо запропонувати інвестору збудувати паркінг. Під час реконструкції площі Двірцевої тут планують збільшити інфраструктуру громадського транспорту та зупинок. Рух приватного та громадського транспорту розділять. Щодо фонтану, є пропозиція залишити воду і зробити більш сучасний фонтан з формуванням скверу ближче до фасаду вокзалу", - зазначає Юліан Чаплінський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ