Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Renault Master: вишуканий і технологічний мікроавтобус

Renault Master ー мікроавтобуси від французького автовиробника, які випускаються з 1980 року. За цей час було презентовано чотири покоління, останнє побачило світ у 2024.

Перша версія мала три варіанти колісної бази й виходила як мікроавтобус, фургон, шасі й пікап.

У 1998 році, після виходу другого покоління, ця модель отримала нагороду в результаті перемоги на щорічному конкурсі «Міжнародний фургон року». Третя версія вийшла з потужними дизельними двигунами та різними варіантами кузова. В четвертому поколінні на 20% знизили коефіцієнт аеродинамічного опору.

Екстер’єр та інтер’єр: особливості дизайну

Фургон має безліч деталей, які підкреслюють його потужність та надійність. Купити новий Renault Master пропонується з оновленим логотипом виробника, дуже великими світлодіодними фарами та U-подібною вставкою під решіткою радіатора. У стандартній комплектації доступно 7 різних кольорів кузова та понад 300 відтінків.

Як уже писалося вище. аеродинамічні характеристики автомобіля оптимізували. Їх вдалося покращити за рахунок звуження задньої частини та ретельно вивірених пропорцій. Кожна бічна панель авто є окремим елементом, при цьому, всі вони дуже жорсткі та надзвичайно стійкі до деформацій, за рахунок чого додають дизайну солідності.

Інтер’єр Рено Мастер багато в чому нагадує оздоблення звичайних пасажирських автомобілів. Салон виглядає більш просторим завдяки S-подібній панелі приладів. Водій має можливість вибрати оптимальну висоту й глибину керма, щоб прийняти комфортне положення. Ще одне приємне доповнення ー багажне відділення об’ємом 135 літрів, до того ж на бардачку є додаткові ящики, встановлені підстаканники, прорізі.

Особливості конструкції aerovan

Під час роботи над четвертим поколінням Рено Мастер багато уваги приділили покращенню аеродинамічних характеристик. Їх оптимізували за рахунок наступних рішень у конструкції:

  • коротший капот;
  • лобове скло нахилене й висунуте далі вперед;
  • обтічний нахил лінії даху;
  • вузька задня частина.

Таким чином, вдалося досягти й акустичного комфорту в салоні під час руху.

Цей автомобіль занадто великий, щоб використовувати в його конструкції аеродинамічну трубу від Renault. Саме тому для аеродинамічних досліджень у процесі оптимізації моделі використовували варіанти в масштабі 83%. Повнорозмірні фургони тестували в спеціальному тунелі, побудованому для літаків.

Технології для комфорту та безпеки під час їзди

Renault Master ー це автомобіль, який дбає про водія та пасажирів. Серед головних рішень варто виділити наступні:

  • система управління динамічним гальмуванням із електроприводом. Так, водій завжди добре відчуває педаль гальма, незалежно від ваги вантажу, який перевозить. Екстрене гальмування спрацьовує вдвічі швидше, ніж раніше;
  • 20 систем допомоги. Це, зокрема, рішення для активної безпеки, а саме, допомога в утриманні причепа в стабільному положенні, поперечна стійкість та багато інших. Інтелектуальний контроль швидкості допоможе не порушувати правила;
  • мультимедійна система OpenR Link. Вона входить до стандартної комплектації та складається з 10-дюймового екрана і зв’язку Android Auto та Apple CarPlay (дротовий або бездротовий);
  • вбудовані функції Google. Так, водій має можливість скористатися навігацією, голосовим асистентом, отримати доступ до каталогу додатків. Можна підключити свій обліковий запис, щоб швидко й просто виходити в інтернет.

Встановивши додаток My Renault, водій має можливість підключитися до свого авто дистанційно, наприклад, щоб знайти його на стоянці або відстежити графік технічного обслуговування.

Офіційний дилер «Renault Арма Моторс Київ» пропонує придбати цей автомобіль разом з аксесуарами. Попередньо можна скористатися послугою тест-драйву, докладніше про неї легко дізнатися на сайті. За потреби можна оформити кредит, попередньо розраховувавши суми платежів.

Renault Master ー технологічний автомобіль, який стане чудовим варіантом для перевезень різноманітних вантажів і заодно подбає про безпеку водія й пасажирів у дорозі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ