Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Mitsubishi L200: характеристики пікапа

Mitsubishi L200 ー пікапи японського автовиробника, які випускаються з 1978 року. Перше покоління розробили спільно з компанією Chrysler.

Уже через рік, у 1979, цей автомобіль у США назвали «Найкращим пікапом року».

Після деяких змін у дизайні 1980 року модель розійшлася тиражем у 640 тисяч. Усі наступні покоління також демонстрували рекордні показники продаж. Дізнатися більше про Mitsubishi L200 можна на сайті офіційного дилера за посиланням https://mitsubishi-arma.com.ua/ut-l200.

Екстер’єр та інтер’єр

Під час роботи над новинкою виробник прагнув зробити дизайн функціональним. Зокрема, в авто покращили аеродинамічні характеристики кабіни та заднього спойлера, а дверні ручки зробили більш зручними. Бічні підніжки тепер не такі слизькі, тому посадка буде комфортною та безпечною.

У Mitsubishi L200 використали концепцію Dynamic Shield, яка набула нових рис. Зокрема, завдяки тривимірній решітці радіатора й потужному передньому бамперу форми виглядають більш скульптурними. У денних ходових вогнях пікапа встановлено три L-подібні світлодіодні ліхтарі.

За рахунок збільшення колісної бази салон L200 став більш просторим усередині. Для оздоблення використані якісні, довговічні матеріали, а приладову панель спроєктували за принципом «горизонтальної осі». Це означає, що водій завжди контролює положення автомобіля та оперативно змінює стиль керування відповідно до нього.

Технології для безпечної їзди

Серед рішень, які використовує виробник для запобігання аваріям ー наступні:

  • покращена рама з лонжеронами. Жорсткість на вигин і кручення вдалося збільшити відповідно на 60% і 40%;
  • кузов, виготовлений із надміцних сталей із максимальним показником 780 МПа;
  • система Hill Start Assist проти відкочування назад, коли автомобіль рушає вгору;
  • сім подушок безпеки. Вони знаходяться в різних містах салону, у тому числі забезпечують боковий захист. Є окрема подушка для колін водія;
  • блокування заднього диференціала. Необхідне, щоб мінімізувати різницю обертів між задніми колесами та надійного зчеплення з засніженою, слизькою, кам’янистою, піщаною дорогою.

В автомобілі також працює система попередження про рух позаду, яка допомагає уникнути зіткнення.

Зупинивши свій вибір на Mitsubishi L200 ви ніколи не пошкодуєте про нього. Mitsubishi L200 ー легендарний пікап, який із кожним новим поколінням стає все кращим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ