Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Реорганізація фондів соціального страхування вийшла на фінальний етап

Сьогодні, 28 квітня, Міністр соціальної політики України Андрій Рева провів робочу зустріч з керівництвом Фонду соціального страхування України, - Урядовий портал.

У зустрічі взяли участь Голова правління Фонду Володимир Саєнко, директор виконавчої дирекції Фонду Євген Баженков, начальники управлінь виконавчої дирекції Фонду в областях та м. Києві, а також голови комісій з реорганізації фондів соціального страхування

У ході зустрічі Андрій Рева акцентував увагу присутніх, що після прийняття 6 грудня 2016 року Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів» №1774, усі законодавчі перепони для завершення реорганізації системи соціального страхування усунуто і процес перебуває на фінальному етапі.

Станом на сьогодні працює правління Фонду, яке є вищим органом управління, і яке уповноважене приймати усі рішення, що пов’язані з реорганізацією системи соціального страхування та усувати усі чинники, що перешкоджають процесу реорганізації, зауважив Міністр.

Андрій Рева звернув увагу начальників управлінь виконавчої дирекції Фонду на першочергові завдання, які їм необхідно здійснити для завершення реорганізації на регіональному рівні.

Також він наголосив на необхідності концептуальних змін у роботі Фонду, як то можливість поновлення санаторно-курортного лікування, зокрема дітей застрахованих осіб, запровадження медичного страхування тощо та запропонував керівництву Фонду надати своє бачення у цьому напрямку.

Міністром поставлено завдання перед керівником Фонду соціального страхування Євгеном Баженковимта начальниками управлінь виконавчої дирекції завершити реорганізацію у червні  поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ