Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Репродукції шедеврів Львівської галереї мистецтв на біг-бордах прикрасять центр міста

З четверга-п’ятниці в центрі Львова можна буде побачити одні з найкращих картин Львівської галереї мистецтв – про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник інформаційної політики та зовнішніх відносин ЛМР Остап Процик.
 За його словами, близько 20 картин буде розміщено на біг-бордах та 30 – на сіті-лайтах. Репродукції картин, які будуть розміщені на біг-бордах, знаходитимуться там протягом місяця, а ті, що на сіті-лайтах, – лише три дні. Кращі роботи з колекції Львівської галереї мистецтв можна буде побачити у центрі міста – від пам’ятника Грушевському до Оперного театру.
На проект „Шедеври зі Львівської галереї мистецтв на біг-бордах” витрачено 52 тисячі гривень спонсорських коштів.
Як зазначив заступник директора з наукової роботи Львівської галереї мистецтв Володимир Пшик, таким чином можна буде заохотити львів’ян частіше відвідувати Галерею мистецтв, адже вона має велику художню спадщину.
Серед картин, які будуть представлені, – Паувельс Кастельс „Битва”, Йоган Гайс „Укладення миру між Ромулом і Татієм”, Вільгельм Леопольський „Смерть Ацерна”, Ян Матейко „Портрет дітей художника”, невідомий художник „Вид Ескоріалу”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ