Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Resident Development збудує новий штат у Львові

У кварталі Resident State буде нова сучасна школа

Ще одну – уже третю – школу зведе для міста компанія Resident Development. Цього разу девелопери розвиватимуть район «Арени Львів». Навпроти спортивної споруди збудують новий квартал преміум-класу Resident State із власною автономною інфраструктурою. Окрім сучасного житла, там будуть офіси, мережа бутиків, спортивні активності (зокрема тенісні корти та басейн із обігрівом), ресторани, усе необхідне для комфортного проживання. Загалом комплекс – це 800 квартир, 400 апартаментів, понад 8200 квадратних метрів офісних площ та тисячу двісті місць у підземному паркінгу.

Уже звично Resident Development зробить район зручнішим, збудувавши дитсадок і школу, яку після будівництва передадуть у комунальну власність. «Всередині кварталу запроєктована школа площею 6000 м2 на 650 учнів. Забудовник надав нам гарантійний лист, за яким будівництво школи буде відбуватися паралельно з житлом, а після завершення будівництва навчальний заклад передадуть у власність громади», – повідомив на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради 12 липня головний архітектор Львова Антон Коломєйцев. За його словами, школа зможе покривати не лише потреби цього комплексу, а й сусідніх. Крім цього, на території кварталу Resident State облаштують громадські простори та відпочинкові майданчики, аби мінімізувати переміщення мешканців і працівників у центральну частину міста. 

Нагадаємо, компанія Резидент Девелопмент у час війни будує дві школи у Львові (на вулиці Героїв Крут і в районі Під Голоско), які передасть у комунальну власність. А в кварталі Resident State будівництво навчального закладу розпочнуть паралельно із початком роботи над першими секціями житла. Звичайно ж, готова школа буде комунальною і належатиме Львову. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ