Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Прокурор відвідав Миколаївську виправну колонію

1/2
Учора, 24 січня, прокурор Львівської області Юрій Квятківський відвідав Миколаївську виправну колонію №50. Про це повідомила пре-служба прокуратури Львівської області.

Під час візиту прокурор спільно з керівництвом Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції перевірили дотримання прав засуджених на належне матеріально-побутове та медико-санітарне забезпечення.

Оглянуто житлові і виробничі приміщення установи та стан усунення недоліків, виявлених під час попереднього візиту 20 липня 2017 року.Прокурор області спілкувався із засудженими стосовно умов їх тримання та харчування, роз’яснив вимоги законодавства щодо оплати і охорони праці та кримінально-виконавчого законодавства.  Скарг від засуджених не було.

Крім цього, Юрій Квятківський наголосив на необхідності забезпечення в’язнів спецодягом, коли ті залучаються до робіт на підприємстві виправної колонії, а також оснащення цих приміщень засобами обігріву у холодні пори року.

Зазначимо, що схожі відвідини заплановано на перше півріччя 2018 в усіх виправних колоніях області та «Львівській установі виконання покарань №19».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ