Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

РФ проводить спеціальну операцію по розпуску Верховної Ради - екс-радник голови СБУ

Спецслужби Росії, використовуючи представників проросійських політичних сил в Україні, проводять спеціальну операцію щодо посилення політичного протистояння та створення конфронтації в українському суспільстві з метою розпуску Верховної Ради і посилення власних політичних позицій в результаті перевиборів.
Екс-радник голови СБУ Ярослав Антоняк

Про це в коментарі Guildhall заявив екс-радник голови СБУ Ярослав Антоняк.

«Російські спецслужби всіляко намагаються підняти і підтримувати рівень напруження в українському суспільстві. Звернення до Конституційного суду України депутатів з орбіти Медведчука і орбіти Коломойського лише інструмент, щоб спровокувати реакцію в суспільстві. Загальна лінія їх логіки в тому, щоб отримати можливість внести зміни до Конституції України, отримати можливість розпустити парламент і провести позачергові вибори. І в першому і в другому випадку бенефіціаром є вся кремлівська рать в Україні», - заявив він.

«Для проросійських політичних сил, які перебувають під впливом спецслужб Росії, важливо, отримавши посилення в результаті місцевих виборів в українських регіонах, посилити позиції на національному рівні. Для цього їм потрібно домогтися розпуску парламенту та позачергових виборів, тому інформаційні кампанії і зусилля по створенню протистояння в українському суспільстві і політичного протистояння продовжуватимуться», - підсумував Ярослав Антоняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ