Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рішення Апеляційного суду по Тарасюку є цілком прийнятним – Ярослав Кендзьор

«Рішення Апеляційного суду Києва, яким скасовано ухвалу Шевченківського районного суду від 5 грудня, котрою суд забезпечив позов і призупинив дію постанови Верховної Ради про звільнення з посади міністра закордонних справ Бориса Тарасюка, і для Бориса Тарасюка, і для Народного руху України, і для Міністерства закордонних справ є цілком прийнятним», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат Ярослав Кендзьор.
«В ухвалі Апеляційного суду міста Києва про скасування рішення Шевченківського суду обґрунтовуються тільки певні процедурні моменти. Власне, тільки один процедурний момент – рішення Шевченківського суду було прийнято не колегіально, а одноосібно суддею», – зазначив народний депутат.
За словами Ярослава Кендзьора, «Апеляційний суд, посилаючись фактично тільки на цю процедурну обставину, не вказуючи на інші моменти, які безпосередньо стосуються суті справи, довів, що Борис Тарасюк законно займе свою посаду».
Народний депутат переконаний, що «в разі повторного розгляду цієї справи, Шевченківський районний суд прийме аналогічне рішення, але вже колегією суддів, яке буде правочинним і закриє цю проблему».
«Борис Тарасюк без сумніву продовжуватиме виконувати обов‘язки міністра закордонних справ. Бориса Івановича чекає ще довга, важка і плідна праця на благо України в якості міністра закордонних справ», – зазначив Ярослав Кендзьор.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ