Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Різдво на Львівщині відзначили 4000 школярів із східних областей України

“Різдвяні канікули на Львівщині відзначили 4000 школярів із східних областей України, такої кількості дітей до нас ще не приїжджало. Для порівняння – минулого року їх було лише тисяча”, — заявив журналістам голова Львівської ОДА Петро Олійник.
“Різдвяні канікули на Львівщині відзначили 4000 школярів із східних областей України, такої кількості дітей до нас ще не приїжджало. Для порівняння – минулого року їх було лише тисяча”, — заявив журналістам голова Львівської ОДА Петро Олійник. Тільки з Донецької області приїхала 1000 школярів, окрім цього були діти з Луганської, Харківської, Запорізької, Сумської, Полтавської областей, Києва, Криму. Петро Олійник розповів, що 10 січня мав телефонну розмову з головою Донецької ОДА Вадимом Чупруном, який висловив подяку за прийом дітей на Різдво.
 Голова Львівської ОДА висловив подяку Сокальському, Миколаївському, Яворівському, Золочівському, Самбірському та іншим районам області, які приймали у себе дітей, а також всім, хто долучився до організації їхнього побуту, – отцю-ректору Українського католицького університету Борису Гудзяку, ректору Львівського національного університету імені Івана Франка Івану Вакарчуку, кожній людині, яка тримала дітей, працівникам МВС, а також колективам  Львівської опери та театру імені Марії Заньковецької, адже “завдяки їм діти побачили Різдво, колядки, вертеп”, — зазначив Петро Олійник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ