Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Робота під час війни. Вакансії у Чехії та Польщі від Layboard

Фахівці сервісу з пошуку роботи за кордоном розповіли, як знайти роботу у Польщі та Чехії. Інформація буде особливо актуальна для наших співвітчизників, які виявилися вимушеними переселенцями під час війни з росією.

Країни Євросоюзу на період кризи створили для вимушених переселенців з України гранично лояльні умови для перебування. Біженці не лише отримують притулок, гуманітарну допомогу та грошову допомогу, а й користуються правом на роботу, навчання, медичне обслуговування та іншими пільгами.

Польща. Вакансії та зарплата

З 24 лютого Польща прийняла 2,4 мільйона українців. Сьогодні одна з найдружніших Україні держав може запропонувати українським спеціалістам майже 58 тисяч вакансій. Потрібні як робочі спеціальності - зварювальники, будівельники, співробітники на різні виробництва, - так і розробники програмного забезпечення та інші професіонали IT-сектору.

Величина заробітної плати для робітничих спеціальностей коливається, як правило, у межах 25...60 тисяч гривень на місяць. Багато компаній проводять попереднє навчання майбутніх працівників.

Усі основні умови працевлаштування для тих, кого цікавить робота у Польщі, Layboard вказує на опис вакансії.

Робота у Чехії. Вакансії та зарплата

Друга за популярністю серед українців країна Євросоюзу щодо роботи — Чехія. Робота в Чехії – це понад 13 тисяч вакансій із середньою заробітною платою близько 1600 євро на місяць.

Високий попит мають робітники будівельних спеціальностей, складський персонал (пакувальники, сортувальники, різнороби), обслуговуючий персонал для готелів та ін.

Кожна вакансія також має докладний опис умов роботи, умови найму, величину зарплати тощо.

Про сервіс

На сайті Layboard окрім оголошень з вакансіями опублікована корисна інформація для шукачів, дано рекомендації про зарплати в залежності від спеціальності, описані умови проживання та перелік необхідних документів (під час війни до документів пред'являються максимально спрощені вимоги, особливо якщо здобувач — громадянин України). 

Сервіс також передбачає можливість пошуку роботи для тих, хто шукає роботу за кордоном. Тут можна розмістити своє резюме, яке після публікації стане доступним роботодавцям, які шукають фахівців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ