Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Робота в США

У сучасному світі можна легко та без перешкод знайти роботу онлайн, навіть, якщо ви – українець, який щойно переїхав до США.

Звісно, потрібно знати, де шукати, та яким ресурсам можна довіряти. Є і певні місцеві особливості, на які слід звертати увагу та враховувати під час працевлаштування. Якщо вас цікавить робота для українців в США, то саме ця стаття допоможе вам розпочати пошук, знайти актуальні та правдиві вакансії та надалі впевнено будувати кар’єру.

Робота для українців в США

Є найрізноманітніші вакансії та робота в США для українців, проте їх не завжди легко знайти, особливо якщо рівень знання англійської не дозволяє вільно переглядати англомовні пошукові ресурси. Більш того, є також і робота в США для українців без знання мови, які бажають працювати одразу після переїзду до країни. Актуальні та правдиві вакансії зібрали для своїх співвітчизників засновники платформи Ukrainian USA & Canada. Тут користувач має наступні можливості: зручно переглянути наявний широкий спектр вакансій; відфільтрувати їх за сферами працевлаштування; познайомитись з детальними вимогами роботодавців, а також умовами праці, які вони пропонують. Більш того, на сайті можна створювати власні оголошення із переліком ваших знань та вмінь, на які будуть відгукуватись зацікавлені роботодавці. Це досить поширена практика в США, якою варто скористатись. На таких надійних платформах вся інформація ретельно перевіряється та є достовірною. Тому ви можете спокійно переглядати ті вакансії, які вас цікавлять та дізнаватись про них більше. Такий спосіб пошуку роботи надзвичайно зручний та швидкий, він зберігає ваш час та дає реальну інформацію про можливості працевлаштування в США.

Робота в США: важливі деталі

Поки ви знаходитесь у пошуку робот, цікава вакансія може трапитись будь-якої миті. Проте, до співбесіди та працевлаштування слід підготуватись заздалегідь. Одразу після переїзду до США, варто подбати про наступне: підключення місцевого мобільного зв’язку; оформлення соціального страхування; оренда або купівля власного житла; відкриття банківського рахунку та одержання кредитної картки. Окрім того, слід підготувати пакет документів, включно з вашими документами про освіту та рекомендаціями від попередніх роботодавців. Ті, хто планують працювати водіями, мають одержати водійське посвідчення місцевого зразка. Усі ці підготовчі етапи, як правило, потребують більше часу, ніж безпосередньо пошук роботи та працевлаштування. Тож, варто почати саме з цього, щоб бути готовим до співбесіди та початку кар’єрного шляху. Ще одна важлива деталь, на яку слід звертати увагу, це місцеві особливості, наприклад, розрахунок заробітної плати відповідно до погодинної ставки. У США не використовують поняття заробітної плати за місяць, натомість рахують години роботи. Це, до речі, хороший критерій для порівняння подібних вакансій. Загалом, США – це 50 штатів із відмінностями у законодавстві та навіть культурі. Українці живуть в кожному штаті, але чисельність діаспори відрізняється. Цей момент варто врахувати ще на етапі переїзду. Зазвичай, співвітчизники допомагають новачкам адаптуватись та можуть дати цінні поради, у тому числі й з приводу працевлаштування. Проєкт Ukrainian USA & Canada спрямований саме на це та доводить, що робота в США для українців є і кожен може її знайти. Варто лише підготуватись та почати пошук й вакансія мрії неодмінно віднайдеться. Більш того, цей процес не триває довго. Навпаки, тепер ви знаєте все, що потрібно, щоб швидко та зручно працевлаштуватись в Америці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ