Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Рочин» припинив боротьбу за аматорський кубок України

Соснівський «Рочин» припинив боротьбу за Кубок України у півфіналі турніру. У матчі-відповіді у Лебедині «Рочин» поступився з рахунком 0:1 і за підсумками двох матчів з рахунком 0:2 поступився супернику з Черкаської області.

Кажуть, що історія має властивість повторюватися, І з цією тезою важко не погодитися. Адже і в першій, і в другій іграх “ЛНЗ-Лебедин” використав свій чи не єдиний шанс відзначитися. І в першому, і в другому матчі голом відзначився гравець команди з Лебедина Віталій Грицай, який в обох випадках продемонстрував хорошу індивідуальну майстерність. Соснівчан ж підвела реалізація гольових моментів. В Лебедині, наприклад, Назар Цюпка мав дві хороші можливості відзначитися: у першому таймі його удару ногою забракло сили, а в другому – ефектний удар головою Назара парирував воротар господарів поля Дмитро Козаченко.

Тепер соснівчани сконцентрують увагу на виступах у Чемпіонаті України серед аматорів. Найближча гра – у неділю, 13 травня. “Рочин” у Соснівці прийматиме ФК “Хмельницький”. Початок – 17:00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ