Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Родичам загиблих в авіакатастрофі на Скнилові місто виплатить матеріальну допомогу

У Львові до 21-ї річниці авіакатастрофи, яка сталась на військовому летовищі «Скнилів» 27 липня 2002 року, членам сімей загиблих виплатять одноразову матеріальну допомогу.

Зокрема, по 2 тисячі гривень допомоги отримають 55 людей. З бюджету Львівської громади на ці виплати скерували 110 тисяч гривень.

Як повідомили в управлінні соціального захисту, місто уже не перший рік фінансово підтримує людей, які постраждали чи втратили в авіакатастрофі своїх рідних. Зокрема, торік до 20-ї річниці авіакатастрофи, члени сімей загиблих отримали одноразову виплату в розмірі 5 тисяч гривень.

Цю допомогу надають у межах Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської міської територіальної громади.

Нагадаємо, завтра о 10:00 у храмі Воскресіння Христового УГКЦ (вул. Городоцька, 319а) розпочнеться поминальне Богослужіння. Опісля відбудеться покладання квітів до «Сегменту пам’яті» жертв Скнилівської трагедії на аеродромі. Зважаючи на обмеження, спричинені воєнним станом, покладати квіти до меморіалу буде вузьке коло родичів загиблих.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ