Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Родина захисника України отримала сертифікат на нове помешкання у Львові

Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
1/2
З нагоди 30-ї річниці Незалежності України родина захисника нашої держави отримала сертифікат на нове помешкання. Його сім’ї вручив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Олександр Хіміч – учасник АТО, учасник бойових дій та переселенець. Родом із Луганщини. Служив в АТО упродовж 2014-2016 років. Сьогодні разом з дружиною виховує трьох дітей, наймолодшому сину – 6 років. Відтак, для багатодітної сім’ї власне помешкання є необхідним, адже родина наразі орендує житло у Львові.

Ще один військовослужбовець, учасник АТО Юрій Єфремов отримає сертифікат вартістю 30 тисяч гривень для проходження реабілітації.

Також очільник області вручив ноутбуки дітям полеглих Героїв, котрі поклали життя на вівтар незалежності України. Усі вони круглі сироти.

«У переддень 30-річчя Незалежності України ми діями вшановуємо тих, завдяки кому можемо відзначати цю дату. Серед них – військовослужбовці, котрі, ціною власного здоров’я та життя і добробуту своїх рідних, виборюють донині у ворога нашу незалежність. Ці чоловіки та жінки – Герої сьогодення. Ми маємо пам’ятати та опікуватися матерями, які залишились без допомоги, дітьми, які втратили найрідніших. Хочеться, щоб у цих діток було світле майбутнє, за яке так щиро боролися їх батьки. Маємо пам’ятати, що саме наші захисники - справжні творці Незалежності і, завдяки їм, ми можемо будувати вільну, демократичну, європейську державу, співати власний Гімн та підіймати власний Державний прапор», - зазначив очільник області.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ