Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ролики про Україну покажуть на CNN та BBC

Цього року на великих міжнародних телеканалах, таких як CNN, BBC чи DW, можуть з’явитись щонайменше 700 роликів про Україну. Про це під час брифінгу 2 липня сказав державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко, передає УНН.

"У нас в планах - запуск кількох кампаній на міжнародних телеканалах, таких як CNN, BBC, Deutsche Welle, Euronews. Як раз зараз завершується великий тендер, і той канал чи кілька каналів, які виграють - будуть транслювати ролики про Україну, передачі про Україну", - сказав він.

За словами держсекретаря, умовою тендеру є надання послуг з трансляції не менше ніж 700 роликів і 1 передачі про Україну в міжнародних медіа, що охоплюють принципові для держави континенти як Євразію, Америку і частково Африку.

"Тендер оголошений на Prozorro на 30 млн гривень. Оголошений тендер на 700 виходів як мінімум по 30 секунд плюс одна півгодинна передача на телеканалі, який має міжнародне охоплення", - сказав він.

Біденко зазначив, тендер закінчиться через декілька тижнів.

"Ролики ми виготовляємо самі. Три ролики вже є - про Дніпро, Львів і Київ.Міжнародна кампанія стартує з серпня. Ми плануємо три хвилі - Серпень, кінець вересня і кінець жовтня", - додав він.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ