Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Роман Голод – срібний призер чемпіонату світу з кікбоксингу

Львівський кікбоксер Роман Голод став срібним призером чемпіонату світу з кікбоксингу серед аматорів за версією ISKA. Змагання відбулися у столиці Греції Афінах. Повернувшись на ринг після трирічної перерви, наш спортсмен виступав у ваговій категорії до 91 кг.

«Три роки тому на чемпіонаті світу я отримав травму ноги, - розказує Роман. –Після операції лікарі на довгий час заборонили тренуватися. Я лише бігав і плавав. Зараз вже почуваюся добре, мій тренер Олег Комар допоміг мені швидко набрати форму. Тож я вирішив спробувати свої сили на змаганнях».

На турнірі Роман Голод провів три важкий поєдинки. У першому здолав француза Кедріка Балмонта, у другому був сильнішим за німця Роланда Місінського. А ось у фіналі поступився Акіно Лінд Сау з Ямайки.

«Все закономірно. Я вперше виступав у цій ваговій категорії. – каже Роман. - Було досить незвично. Тай суперник у фіналі був досвідченим і молодшим за мене».

Роман Голод не збирається завершувати кар’єру. Наступного року  чемпіонат світу відбудеться у Ямайці. Львівський кік-боксер планує там брати реванш.

Нагадаємо, Роман Голод – 4-разовий чемпіон світу, дворазовий чемпіон Європи, заслужений майстер спорту України. Досі виступав у ваговій категорії – до 81 кілограма.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ