Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Росія проводить військові навчання в Придністров'ї

Чергові військові навчання за участю військовослужбовців з складу Обмеженої групи російських військ проводяться на території невизнаного Придністров'я, - Укрінформ.

Про це повідомили в прес-службі Західного військового округу Міноборони Росії.

Згідно з повідомленням прес-служби, «в мотострілкових підрозділах Оперативної групи російських військ в Придністровському регіоні Республіки Молдова будуть проведені заняття, в рамках яких військовослужбовці відпрацюють всі можливі дії для ведення бою з противником».

Особливу увагу приділять дій бойових груп при веденні бою всередині будівлі, а також порядку дій при появі на напрямку стрільби цивільних осіб.

Зазначимо, що це перші в 2018 році військові навчання, які проводяться в Придністров'ї російськими військами. Минулого року такі навчання проводилися регулярно, у зв'язку з чим уряд Республіки Молдова неодноразово заявляв протест.

Офіційний Кишинів також виступає за повне виведення російських військ і озброєння з Придністров'я.

Як повідомлялося, на території Придністровського регіону розташована Обмежена група російських військ (близько 1400 військовослужбовців), а на військових складах у селі Колбасна Рибницького району зберігається понад 20 тисяч тонн боєприпасів.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ