Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Росія сформувала делегацію в ПАРЄ

Рада Федерації і Державна Дума РФ в середу сформували делегацію Росії для її можливої участі в літній сесії Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), передає УНН з посиланням на ТАСС.

“Рада Думи затвердила склад думської частини делегації Федеральних зборів в ПАРЄ або, як вона офіційно називається, депутації Державної думи. До неї увійшли 22 людини — 11 представників і 11 заступників. Згідно міжфракційного квотного принципу, від фракції “Єдина Росія” були висунуті 14 депутатів, по три депутата від ЛДПР і КПРФ, два — від “Справедливої Росії”, — повідомив журналістам глава комітету нижньої палати з міжнародних справ Леонід Слуцький.

За його словами, 11 депутатів можуть бути відряджені до Страсбурга для участі в сесії: Петро Толстой, Ігор Лебедєв, Леонід Калашников, Світлана Журова, Сергій Пахомов, Оксана Пушкіна, Ірина Родніна, Микола Рижак, Шамсаїл Саралієв, Віра Ганзя і сам Слуцький.

У той же час голова комітету Ради Федерації РФ з міжнародних справ Костянтин Косачов заявив, що Радфед в середу сформував свою частину російської делегації в ПАРЄ на чолі з першим заступником голови комітету СФ з міжнародних справ, екс-послом РФ в США Сергієм Кисляком.

Також до складу делегації увійшли заступник голови комітету Радфеду з конституційного законодавства і держбудівництва Олександр Башкин, заступник голови комітету по бюджету і фінансових ринках Андрій Єпішин, перший заступник голови комітету з економічної політики Сергій Калашников, перший заступник голови комітету з оборони і безпеки Володимир Кожин, член комітету з соціальної політики Тетяна Лебедєва, перший заступник голови комітету з аграрно-продовольчої політики і природокористування Сергій Лісовський.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ