Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Росіяни не дають відремонтувати водогін у Торецьку

Російські бойовики й далі не дають гарантій режиму тиші та можливості відремонтувати водогін до Торецька. Про це на Фейсбук написав Павло Жебрівський.

І далі: "У «сірій зоні» нам потрібно відремонтувати пошкоджену вибухами ділянку 900-мм труби. Насправді, нам потрібно 2-3 дні, щоб замінити пошкоджену ділянку. Усе необхідне у нас є, ми готові в будь-який момент приступити до роботи.

Однак російська сторона у Спільному координаційному центрі з припинення вогню, яку очолює російський генерал Романчук, шостий день відмовляється надавати гарантії припинення вогню на цій ділянці, щоб з того боку не обстрілювали ремонтників.

Російська позиція тут очевидна – вони навмисне затягують із гарантіями режиму тиші, щоб якомога більше напакостити нам. Ї

Їх, насправді, найбільше цікавить погіршення ситуації на нашому боці. Абсолютно фашистські методи росіян.

До Торецька щодня підвозимо 260-300 тон води. Працює 18 водовозів. Якщо все буде за планом, сьогодні відкриємо в Торецьку школи і дитсадки. Тому, що водою вони вже забезпечені. 

Без опалення сьогодні залишається 35 будинків, де проживає 2356 людей. Хоча тут проблема в тому, що ми заповнюємо тепломережу водою, але люди самовільно відбирають теплу воду з труб і, таким чином, виводять з ладу системи опалення. 

Сьогодні збираю нараду в Торецьку, у тому числі і з військовими, будемо визначатися що далі робити".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ