Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Російська сторона відмовилась від скайп- зустрічі ТКГ

Як повідомила на своїй сторінці у Facebook Народний депутат України Ірина Геращенко, українська сторона разом з ОБСЄ ініціювала зустріч ТКГ в скайп- режимі .

"Ми наполягали на проведенні позачергової зустрічі в скайп- режимі, аби обговорити зухвалий факт агресії РФ проти територіальної цілісності України в Азово-Керченській акваторії, та негайного звільнення військовополонених українських моряків і поверненню Україні незаконно захоплених суден, розблокування навігації для українських і іноземних суден в Азові, деескалації напруги, створеної агресивними і провокативними діями РФ", - заявила Ірина Гращенко. 

Як повідомляє депутат: "російська сторона цинічно відмовилася від такої скайп-зустрічі, - і додала, це друга поспіль відмова Росії сідати за стіл переговорів і відповідати на питання щодо агресії". 

"Україна наполягає на обговоренні провокації і агресії проти України з боку РФ сьогодні, на постійній раді ОБСЄ в Відні, в присутності представника ТКГ Посла М. Сайдіка та голови СММ ОБСЄ Посла Апакана", - повідомила Ігрина Геращенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ