Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Російське вторгнення: яка ситуація у Харкові?

«На сьогодні найскладніша ситуація склалася на харківському напрямку», – зазначив під час брифінгу радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк.

Обстріл окупантами міста-мільйонника триває. Харків’яни потерпають від пожеж та вибухів. Новини інформують, що горить Харківський тракторний завод.

Також нещодавно у місті пролунав потужний вибух – після вибуху розпочалась пожежа на нафтобазі на проспекті Індустріальному. Інтенсивність полум'я значно зменшилось і не поширюється, пише «Суспільне».

Генпрокурорка Ірина Венедиктова повідомила, що касетними ракетами обстріляно злітну смугу Харківського авіаційного заводу. Вона закликала росіян замислитися про кримінальні наслідки скоєного та не ставати воєнними злочинцями. 

Також у Телеграм-каналі Харків Live повідомили, що внаслідок обстрілів 25 лютого на території одного з корпусів Державного біотехнологічного університету, поруч з гуртожитком, випущено 8 снарядів. Під час обстрілу снаряд влучив у автівку, яка проїзджала повз. У результаті двоє постраждалих, яким оперативно надано першу медичну допомогу. 

Представники Університету викликали поліцію та швидку медичну допомогу для надання подальшої медичної допомоги постраждалим.

Постраждалих з-поміж студентів та працівників – немає. Студенти та працівники знаходяться в укритті. Керівництвом забезпечується координація та відновлювальні роботи.

Водночас повідомили, що приблизно о 5-тій вечора почався обстріл і 7 або 8 вибухів пролунали біля Обласного центру служби крові.

Троє поранених, дві жінки і чоловік, це співробітники, і один загиблий чоловік, який, мабуть, прийшов здати кров, і стояв на вулиці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ