Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Російські командири чинять самосуд над бойовиками в Донбасі — розвідка

Командири підрозділів російських окупаційних військ в Донбасі з метою підтримання дисципліни вдаються до самосуду та побиття підлеглих та направляють на передові позиції бойовиків, які відмовляються виконувати накази, повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

"Так, командиром одного з підрозділів 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК, було нанесено тяжкі тілесні ушкодження двом військовослужбовцям за вживання спиртних напоїв. Водночас, така дисциплінарна практика лише поглиблює протиріччя та рівень недовіри між офіцерами і підлеглими", - йдеться в повідомленні ГУР в Facebook. 

В розвідці також зазначили, що командири 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК, побоюючись за власне життя, під різними приводами уникають перебування з особовим складом на передових позиціях у нічний час.

Раніше в ГУР повідомили, що погіршення морально-психологічного стану бойовиків 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ призводить до зростання кількості випадків суїциду.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ