Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Російські терористи обстріляли залізничників у Щасті, є жертви

Одна людина загинула, ще одна поранена внаслідок обстрілу терористами міста Щастя на Луганщині.

Про це "5-му каналу" повідомили у батальйоні "Айдар".

Бійці кажуть: терористи поцілили з мінометів у житлові квартали та у вантажний потяг, що виїжджав з теплоелектростанції по вугілля. Поранена працівниця залізниці, яка у момент обстрілу перебувала біля потяга, нині вона у лікарні. Ворожі снаряди пошкодили залізницю та розбили вагони.

Айдарівці зізнаються: не очікували, що бойовики відкриють вогонь по мирних мешканцях та залізничниках. Припускають, що у такий спосіб бандити хотіли позбавили ТЕЦ вугілля, щоб вона зупинила роботу.

"Накрило ось, практично, де ми стоїмо – в радіусі 75-80 метрів. Це близько 15-ти хв. 120-й міномет (міномет калібру 120 мм – Ред.), дуже потужна зброя. Не очікували, що буде саме цій місцевості, де знаходиться величезна кількість робітників. Підло саме по рейках, по поїзду, по цивільних. Я не знаю, яку вони переслідували мету, але вона явно не військова. Тобто, просто заморозити постачання вугілля на ТЕЦ, щоб вона не працювала, а потім, можливо, нас звинуватити в тому, що ми не даємо комусь електрику", – розповів боєць "Айдару" "Добрий".


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ