Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Російській блогерці на три роки заборонили в'їзд в Україну

Російську блогерку, яка порушила правила в’їзду-виїзду на ТОТУ АР Крим, прикордонники виявили в «Борисполі» під час виїзду з України. Вона саме проходила оформлення на рейс до Мінська. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.

Їй було доведено рішення про заборону в’їзду на територію нашої держави та проставлено відповідну відмітку в паспортний документ.

Зазначимо, що дана громадянка в’їхала в Україну декілька днів тому через залізничний пункт пропуску оскільки відносно неї на момент перетину кордону не було обмежень щодо в'їзду, а також жодної інформації, що вона відвідувала тимчасово окуповані території.

Відмітимо, що тільки протягом минулого року прикордонники відмовили у в’їзді в Україну понад 7300 громадянам РФ відносно яких діяла заборона в’їзду чи які перевищили термін перебування або відносно яких була наявна інформація, що вони незаконно відвідували окуповані території.

Нагадаємо, в столиці України на захід, де повинна була виступити блогерка з Росії Олександра Мітрошина, яка раніше відвідувала окупований Крим, прийшли активісти, аби "запитати в неї про причини порушення державного кордону України". Після цього активістів затримали. Поліція заявила про дрібне хуліганство.

Як раніше повідомляло Гал-інфо, надвечір 4 січня громадянин Росії, якому було відмовлено у в’їзді в Україну через не підтвердження мети перебування, спробував ʺдомовитисьʺ з прикордонником Окремого контрольно-пропускного пункту ʺКиївʺ та запропонував ʺдві красиві купюриʺ за перегляд рішення стосовно його не пропуску.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ